مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

تهیۀ شربت آلبالو در تابستان بین ایرانی‌ها متداول است و اکثر خانواده‌ها آن را به صورت خانگی درست می‌کنند.

شربت آلبالو

با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار انواع شربت و آب‌میوه حسابی داغ می‌شود. آلبالو یکی از محبوب‌ترین میوه‌های این فصل است و برای خیلی از افراد، تابستان یادآور مربا و شربت آلبالو است. اگر شربت آلبالو را با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست کنیم، رنگ آن سرخ تند و مزه‌اش قدری ترش می‌شود. اما اگر با آلبالوی رسیده درست کنیم، رنگ آن روشن‌تر می‌شود و ترشی کمتری دارد.

مواد لازم:

  • آلبالو: یک کیلو و نیم
  • شکر: 2 کیلو
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

شربت آلبالو

شاخه‌ها و برگ‌های آلبالو را جدا می‌کنیم. آن‎ها را می‌شوییم و کنار می‌گذاریم. شکر را با 8 لیوان آب حل کرده و روی حرارت، کمی جوش می‌دهیم. سپس آن را از صافی رد می‌کنیم.

آلبالوها را داخل کیسۀ پارچه‎ای نازک و تمیز می‎ریزیم. در کیسه را بسته و در شربت قرار می‎دهیم. می‌گذاریم شربت با حرارت ملایم بجوشد و قوام بیاید. سپس وانیل را داخل شربت می‌ریزیم تا یکی دو جوش بزند و آن را از روی شعله بر‌می‌داریم.

کیسۀ آلبالو را از داخل شربت بیرون آورده، آن را می‌فشاریم تا شربتی که در آن جمع شده کاملاً خارج شود. شربت را پس از سرد شدن داخل بطری می‌ریزیم و در جای خشک و خنک با دَرِ بسته نگه می‌داریم.

بهتر است هر نوع شربت را داخل ظرف لعابی درست کنید. می‌توانید شربت آلبالو را روی بستنی یا فالوده بریزید و از آن لذت ببرید.

همچنین بخوانید:

پخت ماهی ؛ شیوه های مختلف

جوجه غوره بادمجان ؛ خورشت خوش طعم و عطر

شربت سکنجبین ، نوشیدنی سنتی ایرانی

تا حالا قیمه ریزه درست کرده اید؟

  • ۹۸/۰۴/۰۵
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی