هش براون یک صبحانۀ متداول آمریکایی است که بهآسانی تهیه میشود و سبک و خوشمزه است.
هش براون (Hash brown) یک صبحانۀ متداول آمریکایی است. این صبحانه که معمولاً همراه تخممرغ و بیکن خورده میشود، در واقع همان رندۀ سیبزمینی سرخ شده است. از آنجا که این صبحانه با ذائقۀ ما ایرانیها جور است، میتواند یک عصرانه یا شام خوشمزه برای ما باشد.
مواد لازم
- سیب زمینی خام: ۲ عدد
- آرد: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفلسیاه: ۱/۳ قاشق چایخوری
- پاپریکا: ۱/۳ قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
سیبزمینیهای خام را پوست کنده و رنده میکنیم. داخل یک صافی ریخته، زیر شیر آب میگیریم تا نشاستهاش کاملاً برود و آب خروجی شفاف شود. حالا سیبزمینیها را در یک دستمال پارچهای تمیز گذاشته، فشار میدهیم تا آب اضافی آنها تخلیه شود. بعد آنها را داخل یک کاسه ریخته، آرد، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم.
داخل یک ماهیتابه به مقدار کافی روغن میریزیم و قالبهای آلومینیومی را در آن میگذاریم. وقتی روغن داغ شد، از مخلوط سیبزمینی برداشته، داخل قالبها کمی فشار میدهیم تا برشته شوند. وقتی یک طرف برشته شد، برمیگردانیم تا هر دو طرف برشته شوند. از قالب به آرامی درمیآوریم. البته هش براون را میشود مثل کوکو یکباره داخل ماهیتابه ریخت و بعد برش داد یا اینکه به هر شکل دلخواه دیگری درست کرد.
از دست ندهید: تفکیک ملک مشاع به چه معناست؟
یک روش دیگر هم این است که مخلوط سیب زمینی را داخل کمی روغن یا کره بریزیم و تفت دهیم تا بپزد و طلاییرنگ شود. روش درست کردن آن سلیقهای است.
بعد از برشته و ترد شدن هر دو طرف؛ سیبزمینی ها را روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. این صبحانۀ دلچسب آمریکایی آماده است. میتوانید در کنار آن تخممرغ و بیکن سرو و با آبمیوه یا قهوه میل کنید.
همچنین بخوانید:
- ۹۸/۰۳/۱۲