کلوچه مغزدار یک میان وعدۀ مفید و مغذی برای روزهای طولانی سال است.
کلوچه مغزدار از کلوچههای خوشمزهای است که بادام و فندق دارد و مصرف آن برای کودکان مفید است. تهیۀ آن در منزل خالی از لطف نیست و میتوانید همراه با یک فنجان چای یا قهوه سرو کنید.
مواد لازم
آرد: ۲ فنجان
بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
شکر: سهچهارم فنجان
کرۀ آب شده: یکدوم فنجان
رندۀ پوست لیمو ترش: یک قاشق سوپخوری
نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
تخممرغ: دو عدد
بادام (نصف شده): یکچهارم فنجان
فندق (خرد شده): یکچهارم فنجان
نارگیل (رنده شده): یکچهارم فنجان
طرز تهیه
فر را روی ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم و کف سینی فر، کاغذ روغنی پهن کنید. نارگیل، فندق و بادام را داخل سینی فر بریزید تا ۳ الی ۴ دقیقه حرارت ببینند. سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شوند.
در ظرفی جداگانه بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و در ظرفی دیگر شکر و کره را با همزن دستی آنقدر بزنید تا به شکل پفکی و سبک دربیاید. یک عدد تخممرغ، نمک، وانیل و پوست لیمو را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید. پس از مخلوط شدن مواد، تخممرغ دیگر و مخلوط آرد و بکینگ پودر را بیفزایید و هم بزنید.
در آخر مغزهای بو داده شده را داخل مواد ریخته و با هم مخلوط کنید. مواد را روی کاغذ روغنی پهن کرده، آن را به شکل لولهای در ابعاد ۷.۵ در ۳۰ حالت دهید. مقداری بادام خام روی خمیر پاشیده و ۴۰ دقیقه آن را داخل فر بگذارید.
بهتر است برای اینکه کلوچه مغزدار خوب پخته شود، آن را یک بار زیر و رو کنید. سینی را از فر بیرون بیاورید تا کلوچهها خنک شوند. پس از خنک شدن، با چاقوی دندانهدار برش دهید. برشهای کلوچه را روی سینی فر چیده، داخل فر بگذارید. پس از گذشت ۱۵ دقیقه سینی را از فر خارج کنید.
همچنین بخوانید:
- ۹۸/۰۳/۰۹