در این مقاله با تعدادی از میان وعده های معروف جهان آشنا میشوید.
غذاهای محلی و سنتی هر کشور، نشانۀ هویت فرهنگی و سنت آشپزی آن کشور است. فرهنگ غذایی هر کشور، ویژگیهای خود را دارد و علاقۀ مردم آن منطقه را شامل میشود. با برخی میان وعده های معروف جهان آشنا شوید.
آلمان
لبرکاس Leberkäs میان وعدۀ معروف آلمانی است و بیشتر در جنوب این کشور تهیه میشود. لبرکاس را میتوان در گروه سوسیسها قرار داد. این غذا در فر با حرارت ملایم میپزد و با نان سفید و خردل سرو میشود.
استرالیا
نانهای Savory یک میان وعدۀ سنتی مشهور در استرالیا و نیوزلند است. نانهایی به اندازۀ یک کف دست که با گوشت چرخکرده، قارچ، پیاز و پنیر پر میشوند.
دانمارک
از میان وعدههای معروف دانمارک rugbrød است؛ یک تکه نان چاودار با کره که آن را با گوشت سرد، ماهی و پنیر میخورند.
آرژانتین
بیسکویتهای آلفاخر Alfajores، میان وعدهای محبوب در آمریکای جنوبی است که در شکلهای متنوع و مختلف تهیه میشود.
مکزیک
میان وعدۀ مکزیکی Tamales از خمیر پخته شده روی بخار تهیه میشود و آن را در پوست ذرت یا برگ موز میپیچند. محتویات آن شامل گوشت، پنیر، میوه، سبزیجات و فلفل تند است.
لهستان
از میان وعدهها و اسنکهای لذیذ در لهستان میتوان به Pierogi اشاره کرد. این غذا در مزههای شور و شیرین تهیه میشود. داخل آن را با گوشت، سیبزمینی یا پنیر و گاهی با تمشک و توتفرنگی پر میکنند.
مصر
یکی از معروفترین میان وعدهها در مصر، حلوای طحین است. یک شیرینی ضخیم که از کنجد و پسته تهیه میشود.
یونان
نان کولوری Koulouri یک نان معروف یونانی است که روی آن کنجد است و معمولاً به شکل حلقههای دایرهای شکل پخته میشود. روی آن ترد و داخلش نرم است و با زیتون و پنیر فتا سرو میشود. کولوری در ترکیه به نان سیمیت معروف است.
هند
برگر گیاهی Vada Pav یکی از عناصر اصلی فرهنگ آشپزی در هند است. این برگر از عدس، سیب زمینی و پیاز تهیه و با نان و سس سرو میشود. در این غذا نان را اغلب از سیبزمینی پورهشده پر میکنند که به آن وادا میگویند.
ایتالیا
سوپلی Supplì در رم بهعنوان یک اسنک شناخته میشود. گلولههای برنج که با سس گوجهفرنگی و پنیر موتزارلا پر شدهاند، آن را درون مایع تخم مرغی فرو برده و پس از غلطاندن در پودر سوخاری و یا تکههای خرد شدۀ نان، سرخ میکنند.
تایلند
میتوانید اسنک Khanom Bueang را که طعم شیرینی دارد، در سراسر تایلند پیدا کنید. خمیری خیلی نازک که آن را با ترکیبات شور و شیرین پر میکنند.
روسیه
پیراشکی Pirozhki از اسنکهای معروف روسی است. کیکی پخته شده در فر و یا سرخ شده که با مواد متنوعی مانند گوشت گاو یا سیبزمینی داخل آن را پر میکنند.
اوکراین
دلمه اوکراین holubtsi در لغت به معنی «کبوتر کوچک» است. محتویات آن ترکیبی از گوشت، سبزیجات و حبوبات است. اوکراینیها آن را با برگهای چغندر، کاهو یا اسفناج درست میکنند و در تاکستانهای اوکراین با برگ مو طبخ میشود. این دلمه در آب گوشت، رب گوجهفرنگی و خامۀ ترش پخته میشود.
همچنین بخوانید:
- ۹۸/۰۳/۰۹