مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

شیرینی دوقلو، مناسب‌ترین شیرینی خشک برای عصرانه است که با مارمالاد درست می‌شود.

شیرینی

  

شیرینی‌های خانگی گزینۀ خوبی برای  عصرانه در کنار چای یا قهوه هستند. درست است که تهیۀ شیرینی در منزل کمی  وقت‌گیر است و حوصله می‌خواهد، ولی به زحمتش می‌ارزد. شیرینی دوقلو یکی از شیرینی‌های خوش‌طعمی است که می‌توان آن را به‌سادگی در منزل تهیه کرد.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • عسل: یک قاشق غذاخوری
  • شکر: یک‌دوم پیمانه
  • آرد سفید: یک و سه‌چهارم پیمانه
  • کره: 100 گرم
  • سرکۀ سفید: یک قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین: یک‌دوم قاشق مرباخوری
  • مارمالاد به میزان لازم

طرز تهیه:

شیرینی

 

فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

آرد را الک کرده و در کاسه‌ای بریزید. کرۀ سرد را خرد کنید و به آرد بیفزایید.

سپس با کمک انگشتان دست مواد را مخلوط  کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند. می‌توانید از میکسر استفاده کنید،  اما استفاده از انگشتان دست بافت بهتری به شیرینی می‌دهد.

تخم‌مرغ و شکر را در کاسه‌ای بریزید و 5  دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود. سپس کم‌کم به مخلوط  آرد و کره اضافه کردهو با لیسک به‌آرامی مخلوط کنید.

جوش شیرین و سرکه را مخلوط کرده و به خمیر شیرینی بیفزایید. مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس عسل را افزوده، مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیف شود.

خمیر را با دست به شکل گرد حالت دهید و در کیسه فریزر بگذارید. آن را 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید.

پس از استراحت روی سطح کار مقداری آرد  بپاشید و خمیر را نازک پهن کنید. سپس خمیر را قالب بزنید یا با استفاده از  چاقو به هر شکلی که دوست دارید برش دهید.

داخل سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و خمیرهای قالب‌زده را با فاصله روی آن بگذارید.

بخش میانی نصف خمیرها را سوراخ کنید یا به شکل دل‌خواه درآورید. این خمیرها مربوط به بخش بالای شیرینی و برای نمایش مارمالاد هستند.

سینی را در فر بگذارید تا شیرینی‌ها طلایی شوند.

پس از پخت آن‌ها را از فر بیرون بیاورید تا سرد شوند. دو شیرینی را با استفاده از مارمالاد به هم متصل کنید.

سپس روی توری بگذارید و سس شکلات را  نوارنوار برای تزیین روی شیرینی‌ها بریزید. می‌توانید از پودر پسته یا کنجد  هم برای تزیین استفاده کنید.

همچنین بخوانید:

پای هلو ؛ دلچسب تابستانی 

شیرینی گردویی ؛ مطبوع و مطلوب 

عصرانه ای دلچسب با کیک ماست 

  • ۹۸/۰۶/۱۷
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی