مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

ترشی انبه یکی از لذیذترین ترشی‌های دنیا است که فصل تهی? آن تابستان است. در این مطلب با طرز تهی? ترشی انبه به سبک بندرعباسی‌ها آشنا می‌شوید.

انبه یکی از خوش‌مزه‌ترین، مقوی‌ترین و مفیدترین میوه‌های تابستانی است. ترشی انبه که مخصوص این فصل است، در همه جای دنیا به‌خصوص مناطق گرمسیری بسیار پرطرفدار است. ترشی انبه به شیوه‌های گوناگون و با مواد مختلف درست می‌شود. یکی از روش‌های تهی? ترشی انبه، به سبک بندرعباسی‌ها است.

مواد لازم:

  • انبه: یک کیلوگرم
  • تخم گشنیر: یک قاشق غذاخوری
  • گلپر: نصف قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم‌کرده: نصف قاشق چای‌خوری
  • رنگ پودری زعفران: نصف قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه: نوک قاشق چای‌خوری
  • سیاه‌دانه: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل هندی تند و آسیاب شده: یک قاشق غذاخوری
  • پودر انبه: یک قاشق مرباخوری
  • شکر: یک قاشق مرباخوری
  • پودر خردل: نوک قاشق چای‌خوری
  • سیر: یک بوت? کامل
  • روغن‌زیتون: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک و سرکه به میزان لازم

طرز تهیه:

انبه

پوست انبه‌ها را بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. در یک ظرف مناسب روی آن‌ها به مقدار دل‌خواه نمک بپاشید. ابتدا کمی نمک بپاشید و مزه کنید که شور نشود. اگر کم بود، کمی دیگر اضافه کنید. سایر ادویه‌جات و فلفل‌ها به‌جز شکر و سیاه‌دانه‌ را بیفزایید.

انبه‌های مزه‌دار شده را نیم ساعت در آفتاب بگذارید تا حسابی شیر? انبه بیرون بیاید. در این فاصله سرکه و روغن‌زیتون را در قابلمه بریزید و روی شعله متوسط بگذارید تا بجوشد.

انبه‌های مزه‌دار شده را با سیر له شده و شکر در قابلمه‌ای جداگانه بریزید.

سرک? جوشیده را کم‌کم به انبه‌ها بیفزایید. سرکه فقط باید روی انبه‌ها را بپوشاند و به اندازه‌ای باشد که بتوان انبه‌ها را با قاشق هم زد. شعل? گاز را زیاد کنید تا انبه و سرکه 5 دقیقه با هم بجوشند و بپزند. شعله را خاموش کنید تا ترشی سرد شود. سپس سیاه‌دانه را به آن اضافه کنید.

ترشی انبه به همین راحتی آماده است. آن را در ظرف تمیز، خشک و بدون بو ریخته و در ترشی را محکم ببندید. ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

نکته:

اگر دوست دارید ترشی انبه له نشود و انبه‌ها در آن درسته باشند، باید ترکیب روغن‌زیتون و سرک? جوشیده را به انبه‌ها اضافه کرد و پس از افزودن آن‌ها به انبه، ترشی را روی حرارت نجوشانید.

همچنین بخوانید:

سوپ عدس ؛ مقوی و دلچسب

آش گوجه فرنگی تبریز

ترشی بندری ، تند و باب سلیقه همه

خورشت بادمجان ؛ خوش طعم پر طرفدار

نان داغ ، کباب کوبیده داغ(+ویدئو)

  • ۹۸/۰۵/۳۰
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی